Transfer Var: Fenerbahçe'ye uzak diyarlardan golcü| Galatasaray'da ortaya kalite | Emirhan Topçu İspanya yolcusu!

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Ankara takımlarının transfer haberleri ve iddiaları Transfer Var'da...

Transfer Var: Fenerbahçe'ye uzak diyarlardan golcü| Galatasaray'da ortaya kalite | Emirhan Topçu İspanya yolcusu!
Yayınlanma:

Süper Lig'deki kulüpler ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takım, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için çalışmalarını sürdürüyor. İç ve dış basında manşetlere yansıyan gelişmeleri derlediğimiz serimiz 'Transfer Var' devam ediyor. İşte son gelişmeler...

FENERBAHÇE: HER BÖLGEYE YILDIZ TRANSFERLER

Fenerbahçe, yeni sezonda her bölgeye dünyaca ünlü futbolcular transfer etmeyi hedefliyor. Savunmada Çağlar Söyüncü ve Merih Demiral öne çıkan isimler arasında. Orta sahada ise Pierre-Emile Hojbjerg ve João Félix gündemde. Kanat oyuncuları için Sadio Mané ve Joaquín Correa'yı listesine ekleyen sarı lacivertliler, forvet hattı için Robert Lewandowski ve Gonçalo Ramos gibi üst düzey golcülerle görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca, Moise Kean ve Alexander Mitrovic de Fenerbahçe'nin radarında.

mitrovic.jpg

BEŞİKTAŞ: SAVUNMAYA TAKVİYE

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek adına hareketli günler yaşıyor. Paulista-Savic ikilisinden Brezilyalı oyuncu Paulista'yı tercih eden siyah beyazlılar, 33 yaşındaki tecrübeli yıldızla 2.6 milyon Euro karşılığında anlaşarak 2+1 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Ayrıca, Rangers'ın kanat oyuncusu Tom Lawrence'ı kadrosuna katmak için de çalışmalar hız kazandı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un eski öğrencisi olan Lawrence, Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

paulista-001.jpg

GALATASARAY: ZAHA'YA TEKLİF, FOFANA VE ILİÇ GÜNDEMDE

Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha'ya, iki Suudi Arabistan kulübünden 10 milyon Euro'nun üzerinde teklif geldiği öğrenildi. Sarı kırmızılılar, Monaco ile yollarını ayıran Youssouf Fofana'yı transfer listesine aldı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için Galatasaray, fırsat kolluyor. Ayrıca, 2001 doğumlu Sırp orta saha oyuncusu Ivan Iliç için Torino ile masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray, genç yıldızı kiralamak istiyor.

fofana.jpg

TRABZONSPOR: STOPER ARAYIŞLARI

Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek amacıyla Avusturya ekibi Sturm Graz ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki stoper David Affengruber ile ilgileniyor. Bordo mavililer, genç yeteneği kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor.

david-affengruber.jpg

Diğer Transfer Haberleri

  • Rizespor'un genç stoperi Emirhan Topçu, Las Palmas'a transfer olmaya hazırlanıyor. 23 yaşındaki futbolcu için bu hafta içinde taraflar masaya oturacak ve Rizespor, Emirhan'ın satışına onay verdi.

topcu.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.