Transfer Var: Galatasaray'da gündem sol bek! | Beşiktaş'ta yıldız avı | Fenerbahçe'de orta saha operasyonu!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'da gündem sol bek! | Beşiktaş'ta yıldız avı | Fenerbahçe'de orta saha operasyonu!
Yayınlanma:

Yeni sezona güçlü kadrolarla başlamayı hedefleyen Süper Lig’in büyük kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Avrupa’nın önde gelen liglerinden yıldız isimleri radarına alan kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için kolları sıvadı. İşte transfer piyasasında yaşanan son gelişmeler:

GALATASARAY’DA SOL BEK ARAYIŞI

Galatasaray, Derrick Köhn için Rus ekibi Spartak Moskova’dan gelen teklifi değerlendirme aşamasında. Sarı-kırmızılılar, Alman sol bekin boşluğunu Aston Villa’nın Fransız oyuncusu Lucas Digne ile doldurmayı planlıyor. Ayrıca, Tottenham’ın sol beki Sergio Reguilon ve Al Nassr’da forma giyen İspanyol stoper Aymeric Laporte de Galatasaray’ın radarındaki isimler arasında yer alıyor.

BEŞİKTAŞ’TA YILDIZ AVI

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Atletico Madrid’in Arjantinli yıldızı Angel Correa ve Ajax’ın Hollandalı oyuncusu Steven Berghuis’i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Orta sahayı güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Paris Saint-Germain’in genç yeteneği Cher Ndour ile de temas halinde. Savunma hattını da güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Borna Sosa ve Rick Karsdorp için yeniden devrede.

FENERBAHÇE’DE ORTA SAHA OPERASYONU

Fenerbahçe, Fiorentina’nın Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat ile büyük ölçüde anlaştı. Ancak bu transferin gerçekleşmemesi durumunda alternatif olarak Burnley’nin Norveçli oyuncusu Sander Berge’yi kadroya katmak için çalışmalarını sürdürecek. Ayrıca, Sarı-lacivertliler, Amrabat’ın yanı sıra Wendel ile de temas halinde. Fred’in yokluğunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, bu isimlerden birini kısa süre içinde renklerine bağlamak istiyor.

TRANSFER PİYASASINDA ÖNE ÇIKAN DİĞER İSİMLER

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Monaco ve Lazio’nun peşinde olduğu milli oyuncu için Sarı-lacivertliler yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor. Ayrıca, İngiliz ekibi Brighton’ın Ferdi Kadıoğlu için bonuslarla birlikte 35 milyon euro teklif ettiği iddia ediliyor.

Beşiktaş, yollarını ayırmayı planladığı Vincent Aboubakar’a Fas’tan Wydad Kazablanka takımından teklif geldi. Siyah-beyazlılar ayrıca Kasımpaşa’nın genç yeteneği Yasin Özcan’ı da kadrosuna katmayı hedefliyor.

Galatasaray’da forma giyen Abdülkerim Bardakcı’ya Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood’un ciddi bir ilgisinin olduğu belirtiliyor. Sarı-kırmızılılar, 15 milyon euro ve üzerinde bir teklif gelmesi durumunda bu transfere onay vermeye hazır.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.