Transfer Var: Galatasaray'ın yeni hedefi Sallai | Fenerbahçe'de Ferdi rekorla yolcu| Beşiktaş aradığını buldu!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'ın yeni hedefi Sallai | Fenerbahçe'de Ferdi rekorla yolcu| Beşiktaş aradığını buldu!
Yayınlanma:

Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinde forma giyen yıldız oyuncularla ilgilenen dört büyüklerin, transfer gündeminde dikkat çeken isimler yer alıyor.

FENERBAHÇE’NİN GÖZDESİ AMRABAT

Sarı-lacivertliler, orta sahadaki eksiklikleri kapatmak amacıyla Manchester United’ın Faslı yıldızı Sofyan Amrabat'ı gündemine aldı. Amrabat’ın yeniden kiralanması için İngiliz devi Manchester United da devreye girerken, Fenerbahçe’nin bu transferde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor .

GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLAR LİGİ PLANI: MCKENNİE VE BREİVİK

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması halinde Juventus'un Amerikalı orta saha oyuncusu Weston McKennie'yi transfer etmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılar ayrıca Norveç’in Molde takımında forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Emil Breivik için de harekete geçti. Breivik’in piyasa değeri 3.5 milyon Euro olarak belirtiliyor ve Galatasaray bu transferde kararlı adımlar atıyor .

BEŞİKTAŞ’TAN GENÇ YILDIZ HAMLESİ: CHER NDOUR

Beşiktaş, PSG’nin 20 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu Cher Ndour ile anlaşma sağladı. Genç yetenek, hafta içinde İstanbul'a gelerek siyah-beyazlı formayı kiralık olarak giyecek. Beşiktaş, sezon öncesi kadrosunu gençleştirme ve güçlendirme adına önemli bir hamle yapmış oldu .

TRABZONSPOR, BURNLEY’NİN KAPTANINA TALİP

Trabzonspor, ofansif orta saha pozisyonuna takviye yapmak için İngiltere Championship ekibi Burnley’nin kaptanı Josh Brownhill ile ilgileniyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği Brownhill için bordo-mavililer görüşmelere başladı. Avcı, tecrübeli oyuncunun takıma önemli katkı sağlayacağına inanıyor .

FERDİ KADIOĞLU PREMİER LİG YOLUNDA

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinin radarına girdi. Brighton, Manchester United ve Arsenal, Kadıoğlu’nu transfer etmek için devrede. Brighton’ın 33 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtilen bu transferde, diğer İngiliz devlerinin nasıl bir teklif sunacağı büyük merak konusu .

BEŞİKTAŞ’TAN SAVUNMAYA TAKVİYE: JOHAN VASQUEZ

Sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş, İtalyan ekibi Genoa’da forma giyen Meksikalı stoper Johan Vasquez için temaslara başladı. Siyah-beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek amacıyla Vasquez transferinde ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor .

GALATASARAY’IN YENİ HEDEFİ ROLAND SALLAİ

Galatasaray, Freiburg’da forma giyen Macar ofansif orta saha oyuncusu Roland Sallai’yi transfer listesine ekledi. Teknik direktör Okan Buruk’un da bu transfer için oldukça istekli olduğu ve Sallai’nin takıma katılması için yönetimle sürekli iletişim halinde olduğu öğrenildi .

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.