Trendyol 1.Lig'de yeni lider Kocaelispor: İstanbulspor 0-3 Kocaelispor

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında, Uğur Okulları İstanbulspor ile Kocaelispor Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zirve mücadelesinde Kocaelispor, etkili bir oyunla rakibini 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Trendyol 1.Lig'de yeni lider Kocaelispor: İstanbulspor 0-3 Kocaelispor
Yayınlanma:

Maçın henüz 8. dakikasında Ryan Mendes'in golüyle 1-0 öne geçen Kocaelispor, 36. dakikada yine Mendes'in ayağından bulduğu golle skoru 2-0'a getirdi. Bu sezon gol sayısını 4'e çıkaran Mendes, ilk yarının yıldızı olurken, devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda tempo düşse de Kocaelispor, kontrolü elinde tutmayı başardı. 63. dakikada Yusuf Cihat Çelik'in golüyle farkı üçe çıkaran konuk ekip, kalan dakikalarda oyunu tamamen domine etti. İstanbulspor, özellikle ikinci yarıda hücumda etkisiz kalarak Kocaelispor'un üstünlüğüne cevap veremedi. Maç, Kocaelispor'un 3-0'lık net galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla son üç maçında kalesini gole kapatan ve 7 puan toplayan Kocaelispor, puanını 16'ya yükselterek milli araya lider olarak girdi. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki ekip, milli aranın ardından Ümraniyespor'u kendi sahasında ağırlayacak.

İstanbulspor ise bu mağlubiyetle galibiyet hasretini üç maça çıkararak 13 puanda kaldı ve ligde altıncı sıraya geriledi. Milli ara sonrası Sakaryaspor deplasmanına çıkacak olan İstanbulspor, çıkış arayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.