Türk Telekom Basketbol sil baştan: 13 isimle yollar ayrıldı

Basketbol Süper Ligi'nde Ankara'yı temsil eden tek takım olan Türk Telekom, yeni sezona adeta sıfırdan başlıyor. Baş antrenör olarak Erdem Can'ı yeniden takımın başına getiren Başkent temsilcisi, transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak birçok yeni oyuncuyla anlaşmıştı. Ancak, bu yenilenme sürecinde takım, 13 basketbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Türk Telekom Basketbol sil baştan: 13 isimle yollar ayrıldı
Yayınlanma:

Türk Telekom'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İsmail Cem Ulusoy, Yiğitcan Saybir, Okben Ulubay, Metehan Akyel, Boran Güler, Troy Selim Şav, Mehmet Yağmur, Melih Doğan, Tyrone Wallace, Brandon Brown, James Palmer, Steven Enoch ve Jarrod Jones'a teşekkür edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "2023-2024 sezonunda Türk Telekom Spor Kulübünde yer alan tüm oyuncularımıza mücadelelerinden dolayı yürekten teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz."

Yeni sezona tamamen yenilenmiş bir kadro ile hazırlanan Türk Telekom, Erdem Can yönetiminde iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Taraftarlar, bu köklü değişimle birlikte takımın başarılarına yenilerini ekleyeceğine inanıyor.

Türk Telekom, Anthony Brown ve İsmet Akpınar ile transfer dönemini açmış ardından Javon Bess, Berkan Durmaz, Mahir Ağva,Vassilis Charalampopoulos,Max Heidegger, Kaan Berk Tarla gibi isimlerle sözleşme imzalamıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.