Türk Telekom Basketbol'un Ankara'da bileği bükülmüyor: Euro Cup'ta üçte üç yaptı

Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, BKT EuroCup B Grubu'ndaki üçüncü maçında Ankara Arena’da Slovenya ekibi Cedevita Olimpija ile karşılaştı. Türk Telekom, Avrupa'da üçüncü maçından da galip ayrıldı.

Türk Telekom Basketbol'un Ankara'da bileği bükülmüyor: Euro Cup'ta üçte üç yaptı
Yayınlanma:

Sezona Avrupa’da iki galibiyetle hızlı bir başlangıç yapan Başkent temsilcisi, maça pota altında etkili bir oyun sergileyerek başladı. İlk çeyreği 26-22 önde tamamlayan Türk Telekom, ikinci çeyrekte sayı üretmekte zorlanmasına rağmen farkı açmayı başardı ve devreye 43-37 üstün girdi.

Üçüncü çeyrekte iki takım da sert savunma yaparak dengeli bir oyun ortaya koydu. Bu çeyreği 57-52 önde tamamlayan Türk Telekom, son çeyrekte başa baş bir mücadele sergiledi. Ancak maçın son bölümlerinde daha etkili oynayan temsilcimiz, sahadan 78-70 galip ayrılarak EuroCup'ta üçte üç yapmayı başardı.

Maçın öne çıkan isimleri arasında Yoan Makoundou 16 sayı ve 7 ribauntla, Kyle Alexander ise 16 sayı, 9 ribaunt ve 3 asistle parladı. Eliver Hanlan, İsmet Akpınar ve A. Brown da çift haneli skor katkısıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Türk Telekom, bir sonraki EuroCup maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Bourg-en-Bresse ile karşılaşacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.