Türk Telekom, Valencia'ya direnemedi: Euro Cup'ta üst üste ikinci yenilgi

Basketbol BKT Euro Cup'ta B Grubu 5. maçında Türk Telekom, sahasında İspanya temsilcisi Valencia'ya 101-87 mağlup oldu.

Türk Telekom, Valencia'ya direnemedi: Euro Cup'ta üst üste ikinci yenilgi
Yayınlanma:

Karşılaşmaya hızlı başlayan Valencia, Ojeleye'nin skorer oyunuyla ilk 5 dakikayı 14-8 önde geçti. İlk periyodu çift haneli bir farkla 27-17 üstün tamamlayan konuk ekip, ikinci periyotta savunmasını güçlendirerek farkı daha da açtı. De Larrea ve Happ'ın sayılarıyla 15. dakikada farkı 21'e çıkaran Valencia, devreyi 58-32'lik skorla 26 sayı farkla önde kapattı.

Üçüncü periyotta da üstünlüğünü sürdüren Valencia, Ojeleye'nin etkili performansıyla 28. dakikada farkı 33 sayıya çıkardı ve son çeyreğe 81-52 önde girdi. Son periyotta Türk Telekom, Angola ve Bess'in liderliğinde 35 sayı bularak farkı eritmeye çalışsa da Valencia, sahadan 101-87 galip ayrılarak gruptaki liderliğini sürdürdü.

Bu sonuçla Türk Telekom, üst üste ikinci yenilgisini alırken, Valencia grupta 5'te 5 yaparak yenilmezlik serisini devam ettirdi.

Maç öncesinde, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından taraftarlar İstiklal Marşı'nı okudu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.