Türkiye U19 Millî Takımı, Cebelitarık'ı gole boğdu: 7 gollü açılış

U19 Millî Takımımız, 2024/25 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Eleme Turu’ndaki ilk maçında Cebelitarık'ı 7-0 gibi etkileyici bir skorla mağlup ederek turnuvaya harika bir başlangıç yaptı.

Türkiye U19 Millî Takımı, Cebelitarık'ı gole boğdu: 7 gollü açılış
Yayınlanma:

Polonya’nın Stadion Miejski stadyumunda gerçekleşen karşılaşmada, Millî Takımımızın gollerini sırasıyla; 14. dakikada Yusuf Akçiçek, 24 ve 48. dakikalarda Recep Yalın Dilek, 37. dakikada İsak Vural, 46 ve 55. dakikalarda Gökdeniz Gürpüz ile 69. dakikada Arda Usluoğlu kaydetti.

Bu zafer, U19 Millî Takımımızın gruptaki iddiasını pekiştirirken, bir sonraki karşılaşmasında 12 Ekim Cumartesi günü Malta ile karşılaşacak. Türkiye, 2024/25 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Eleme Turu’nda 4. Grup'ta Polonya, Malta ve Cebelitarık ile mücadele ediyor.

Eleme turunda, 13 grup içerisinde ilk iki sırayı alacak takımlar ile en iyi üçüncü takım, 2025 baharında Elit Tur'da yarışma şansı bulacak. Elit Tur'da gruplarını lider bitiren 7 takım ve ev sahibi Romanya, 2025 yazındaki finallerde yer alacak. Romanya, bu finallere doğrudan katılacak takım olarak belirlenmiştir. U19 Millî Takımımızın bu başarılı performansı, ilerideki maçlar için büyük bir umut oluşturuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.