Yılmaz Vural'a Ankara'dan talip: Polatlı 1926 Spor düğmeye bastı!

Nesine 3. Lig ekiplerinden Polatlı 1926 Spor, teknik direktör değişikliği için düğmeye bastı. Son olarak 2. Lig ekibi Menemen FK'da görev yapan ve bir süredir takım çalıştırmayan deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, Polatlı 1926 Spor’un yeni teknik direktör adayları arasında. Polatlı ekibi, teknik direktör Hakan Yılmaz ile yollarını ayırdıktan sonra, Vural’ı takımın başına getirmek için harekete geçti.

Yılmaz Vural'a Ankara'dan talip: Polatlı 1926 Spor düğmeye bastı!
Yayınlanma:

Türk futbolunun en tecrübeli ve renkli isimlerinden Yılmaz Vural, kariyerine yeni bir sayfa açma fırsatıyla karşı karşıya. Polatlı 1926 Spor yönetimi, tecrübeli teknik adamla görüşmelere başlarken, taraflar arasında olumlu bir atmosferin olduğu ve anlaşmanın kısa süre içinde sağlanabileceği öğrenildi.

Polatlı 1926 Spor’un, takımı daha üst sıralara taşıyacak tecrübeli bir isim arayışında olduğu ve Yılmaz Vural’ın kariyeri boyunca elde ettiği başarılar nedeniyle bu isim olarak öne çıktığı belirtiliyor. Vural’ın, özellikle alt liglerdeki başarısı ve takımlara kazandırdığı motivasyon, Polatlı 1926 Spor için önemli bir tercih nedeni.

POLATLI 1926 SPOR'UN YENİDEN YAPILANMA SÜRECİ

Sezona istediği gibi başlayamayan Polatlı 1926 Spor, Hakan Yılmaz yönetiminde hedeflediği sonuçlara ulaşamayınca teknik kadroda değişikliğe gitme kararı aldı. Takımın içinde bulunduğu durum ve hedeflenen çıkış için deneyimli bir teknik direktörle yeni bir ivme kazanmak isteyen yönetim, Yılmaz Vural’ın liderliğinde bir dönüşüm planlıyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.