Altındağlı boksörlerden 6 madalya!

Altındağlı boksörlerin madalya koleksiyonuna bir yenisi daha eklendi. Altındağ Belediyesi Spor Kulübü’nün madalya avcısı boksörleri, “23 Nisan Ankara İl Birinciliği ve Karma Boks Turnuvası” müsabakaları kapsamında, toplamda 6 madalya alarak, adından söz ettirmeyi başardı.

Altındağlı boksörlerden 6 madalya!
Yayınlanma:

Altındağ’ın madalya avcısı boksörleri müsabakalara damgasını vurdu. Altındağlı genç sporcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, düzenlenen “23 Nisan Ankara İl Birinciliği ve Karma Boks Turnuvası”nda başarılarıyla dikkatleri üzerine çekti. Altındağlı sporcular, Kemal Sonunur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalardan toplamda 6 madalya ile döndü.

altindag.jpg

"HER ÇOCUK BİR YETENEKTİR, YETER Kİ KEŞFEDİLSİN…"

Sporcuları zorlu müsabakalara hazırlayan ve her zaman destek olan antrenör Osman Emre Kuzu, şunları kaydetti: “Çocuklarımızın hayallerine ortak oluyoruz, onların boks sporunda başarılı olmaları için elimizden geleni yapıyoruz. 11-19 Mayıs’ta Muğla Fethiye’de yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarımız devam ediyor. Bu maçlarda hazırlıklarımızın bir serüveni… İnşallah, Türkiye Şampiyonası’nda da çocuklarımızın kürsünün en zirvesine çıkması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Altın madalyamızı kazanacağız, hedefimiz Altındağlı çocuklarımızı Milli Takıma kazandırmak… Çocuklarımızı Milli Takıma kazandırdıktan sonra bir diğer hedefimiz, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamak. Her çocuk bir yetenektir, yeter ki keşfedilsin. Çocuklarımızı spora kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.