Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, ODTÜ Rektörü Kök ile görüştü: Şenlikler Devrim Stadında yapılmalı

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, ODTÜ Rektörlüğü önünde açıklama yaptı. ODTÜ'de düzenli olarak yapılan şenliklerin Devrim Stadında yapılmaması üzerine öğrencilerin tepkisi vardı. Güner bu tepkilerle alakalı olarak Rektörle yaptığı görüşmenin detaylarını aktardı.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, ODTÜ Rektörü Kök ile görüştü: Şenlikler Devrim Stadında yapılmalı
Yayınlanma:

Güner, öğrencilerin taleplerini doğrultusunda katkı sunmaya hazır olduklarını belirterek Rektör Mustafa Verşan Kök ile bir araya geldiğini söyledi.

ODTÜ'de düzenli olarak yapılan şenliklerin Devrim Stadında yapılmaması kararının Rektörlük tarafından güvenlik ve temizlik sebebiyle alındığını öğrendiğini söyleyen Güner, bu konuda Rektör Kök'e Ankara'daki tüm belediyelerle ve gerekirse Milletvekilleriyle birlikte güvenlik ve temizlik anlamında elinden gelen her şeyi yapacaklarını söylediklerini belirtti.

Şenliğin Devrim Stadyumunda olması gerektiğini söyleyen Güner, Rektörün yapılan görüşme sonrası hassasiyetinin sürdüğünü ancak karar değiştirmeye hazır olduğunu düşündüğünü belirtti.

Başkan Güner'in açıklaması sırasında rektörlük önünde eylemlerini sürdüren öğrenciler 'Verşan Kök ODTÜ'ye rektör olamaz' sloganları attı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.