Fethi Yaşar: ''Yenimahalle’de çalışmaya devam ediyoruz kararlıyız''

Yenimahalle sakinleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikler, sabah saatlerinde resmi törenlerle başladı ve gün boyunca devam etti.

Fethi Yaşar: ''Yenimahalle’de çalışmaya devam ediyoruz kararlıyız''
Yayınlanma:

Yenimahalle'de Ragıp Tüzün Parkı ve Batıkent Meydanı'nda gerçekleşen şenliklerde, yüzlerce çocuk bayraklarla dans edip şarkılar söyleyerek eğlenceli vakit geçirdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklere, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Ferudun Güngör, Ebru Sarıdoğan, Naki Demir gibi önemli isimlerin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve aileler de katıldı.

''YENİMAHALLE’DE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ, KARARLIYIZ''

Yaşar, çocukların bayram sevincine ortak olarak, "23 Nisan bizim varoluş bayramlarımızdan biridir. Demokrasiye geçişimizin ilk adımıdır. Bizler, sizlerin iyi yetişmesi için Yenimahalle’de çalışmaya devam ediyoruz, kararlıyız. Sizleri ne kadar iyi yetiştirir geleceğe hazırlarsak Türkiye'nin geleceği de o kadar aydınlık olacaktır." şeklinde konuştu.

Yenimahalle Kent Orkestrası sanatçılarından Coşkun Koyuncu ve Pırılay Pekpak'ın söylediği çocuk şarkılarıyla başlayan etkinliklerde, Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu'nun 9-10 yaş minikler grubu, Van yöresine ait gösterileriyle büyük ilgi gördü. Çocuklara dünya klasiklerinden kitaplar hediye edilirken, YENİMEK Sanat Atölyeleri'nde yüz boyama, ebru, resim ve seramik çalışmaları yapıldı. Palyaçolar ve animasyonlarla eğlencenin doruğa çıktığı etkinliklerde düzenlenen yarışmalar ise heyecan dolu anlar yaşattı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.