Fethi Yaşar’dan TSYD Ankara yönetimine “spor altyapısını güçlendiriyoruz” mesajı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yaşar, yaptıkları projelerle spor altyapısını güçlendirdiklerini vurguladı.

Fethi Yaşar’dan TSYD Ankara yönetimine “spor altyapısını güçlendiriyoruz” mesajı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

TSYD Ankara yönetimi, 4. kez yerel seçimlerden zaferle ayrılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TSYD Ankara Şube Başkanı Murat Tarhan, Asbaşkan Orhan Kemal Erkılıç, Tesislerden ve Statlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Tiryaki ile Yönetim Kurulu Üyesi Tamer İnan’dan oluşan heyet, Başkan Yaşar’ı tebrik ederek, spor yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Yenimahalle'nin spor altyapısını güçlendirmeye yönelik olarak bu dönemde de çalışmalarına devam edeceğini anlatan Yaşar, ilçede sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin spor yapma imkânlarının artırılması için yeni projeler hazırlayacaklarını söyledi.

2-001.jpg

GENÇLERE SPOR YAPACAK ALANLAR KAZANDIRILDI

Başkan Fethi Yaşar, ilçede spor tesislerinin yenilenmesi ve genişletilmesi adına önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Mevcut tesislerin modernize edilmesi ve yeni tesislerin inşa edilmesiyle gençlerin daha iyi koşullarda spor yapmalarının hedeflendiğini ifade etti.

Ayrıca, gençlik merkezleri ve spor okullarının açılmasıyla gençlerin sporla tanışmalarının ve yeteneklerini geliştirmelerinin desteklendiğini vurgulayan Yaşar, bu merkezlerde çeşitli spor dallarında eğitimlerin verildiğini ve gençlerin fiziksel aktivitelerle uğraşmalarının teşvik edildiğini de sözlerine ekledi.

Yaşar, TSYD Ankara yönetimine de yeni dönemde başarılar dileyerek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.