Gazeteci Hande Fırat'ın "Devriamber" sergisi açıldı

Gazeteci Hande Fırat'ın "Devriamber" adlı resim ve heykel sergisi, Cumhuriyet Müzesi'nde bulunan Sığınak Kültür Sanat'ta ziyaretçilere açıldı. Sergiye, Türkiye'nin önemli isimlerinden oluşan bir davetli listesi katıldı.

Gazeteci Hande Fırat'ın "Devriamber" sergisi açıldı
Yayınlanma:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim gibi önemli isimlerin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği bir mesaj da serginin açılışında okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında Hande Fırat'ın sanatını ve başarısını takdir ederek, serginin başarılı geçmesini diledi ve sanatçıyı tebrik etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, konuşmasında Fırat'ın sanat kariyerini takip ettiğini ve sergisinin anlamının altını çizdi. Fırat'ın resim yeteneğinin gelişimini överek, sanatın toplum için önemine vurgu yaptı.

Serginin açılışında konuşan Hande Fırat ise katılımcılara teşekkür ederek, serginin anlamını ve eserlerinin temaını açıkladı. Serginin, babasını kaybeden tüm çocuklara ithaf edildiğini belirten Fırat, annesine ve kızına sergiyi adadığını ifade etti.

Sergide, farklı tekniklerle yapılmış 40 eser yer alıyor. Sergi, 25 Mayıs'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.