Güven Park kuş pisliği kokuyor

Ankara Kızılay’daki Güven Park havuzu, parka gelenlerin yem satın alarak beslediği güvercinlerin pisliğinin temizlenmemesi nedeniyle etrafa ağır koku saçıyor. Pis koku nedeniyle havuz kenarında oturamayan Ankaralılar, belediyeyi göreve davet etti.

Güven Park kuş pisliği kokuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın imge noktalarından biri olan Güven Park, kötü koku nedeniyle gündemde. Parka gelenlerin güvercin ve kuşları beslemesi buradaki kuş popülasyonunu arttı. Ankaralılar satıcıdan yem alarak buradaki güvercinleri besleyerek fotoğraf çektiriyor.

adsiz-tasarim-99.jpg

Başkentlilerin buluşma yeri haline gelen Güven Park, bir yanda da kötü koku ile baş başa kaldı. Havuz kenarlarında beslenen güvercinlerin pisliği temizlenmediği için çevreye ağır bir koku hakim oldu. Vatandaşlar her ne kadar kuşları sevip besleseler bile artan sıcaklıklardan dolayı kokudan rahatsız olduklarını da dile getiriyor.

adsiz-tasarim-98.jpg

Parka gelenler, alanın temizlenmesi gerektiğini belirterek Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesini göreve davet etti. Vatandaşlar, Güven Parkı'nın eski günlerine dönmesi için yetkililerden daha etkili önlemler alması çağrısında bulundu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.