Yakup Odabaşı kazanan takımlara ödüllerini verdi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Uluslararası Bilardo Kompleksi'nde düzenlenen 3 Bant Milli Takımlar Avrupa Şampiyonası'nın kupa törenine katılarak, şampiyon olan Almanya'ya altın madalyalarını takdim etti.

Yakup Odabaşı kazanan takımlara ödüllerini verdi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Final maçında Almanya ile Hollanda'nın karşılaştığı mücadelede Almanya, Avrupa Şampiyonu olurken Hollanda ikinci sırayı aldı. Üçüncülük ise İsveç ve İspanya arasında paylaşıldı. Tüm müsabakalar canlı yayınla dünya geneline ulaştırıldı.

Kupa töreninde Almanya'ya altın madalyalarını Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ikinci olan Hollanda'ya gümüş madalyalarını Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, üçüncü olan İspanya ve İsveç'e bronz madalyalarını ise Türkiye Bilardo Federasyonu Genel Sekreteri Yağmur Arslan ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkan Yardımcısı Ece İmge Yılmaz takdim etti.

golbasibel.jpg

Kupa töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yakup Odabaşı, "Gölbaşı'mız aynı zamanda önemli bir spor kenti. İlçemizin bu özelliğini daha da geliştireceğiz. Bundan sonra da birçok turnuva Gölbaşı'nda düzenlenecek. Uluslararası organizasyonlar sayesinde hem turizm açısından ilçemize dünyanın dört bir yanından turistler geliyor hem de spor kenti Gölbaşı'mız önemli mesafe alıyor. Bir diğer güzel olan durum da müsabakaların canlı yayınlanması, canlı yayınlarla beraber Gölbaşı'mız tüm dünyaya ulaşmış oluyor. Turnuvada mücadele eden bütün ülkeleri ve sporcularını tebrik ediyorum. Tüm dünyayı Gölbaşı'na bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.