Yakup Odabaşı'na hayırlı olsun ziyareti!

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, Gölbaşı Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yakup Odabaşı'na hayırlı olsun ziyareti!
Yayınlanma:

Gölbaşı'da 31 Mart Mahalli İdare Seçimi'nde Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı, makamında Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel'i ağırladı. Rüstemoğlu ve Güzel, Odabaşı'nı seçimde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Başkan Odabaşı da Kaymakam Rüstemoğlu ve Başsavcı Güzel'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

odabasi.jpg

"BİRLİKTE GÖLBAŞIMIZ İÇİN ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Gölbaşı için herkesle çalışmaya hazır olduklarını belirten Başkan Yakup Odabaşı, "Gölbaşı hepimizin evi ve yuvası. Burada yapacağımız çalışmalarda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Sayın Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu ve Başsavcımız Çetin Güzel, bizleri ziyaret ederek önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalarla ilgili başarı dilediler. Her zaman destekçimiz olduklarını ilettiler. İnşallah birlikte Gölbaşımız için önemli işlere imza atacağız. Tekrardan ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.