Yeni müfredat taslağı açıklandı!

"Dersimiz Futbol Projesi"nin bilgilendirme toplantısında yeni eğitim ve öğretim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Daha beceri ağırlıklı bir müfredat mantığı geliyor" dedi.

Yeni müfredat taslağı açıklandı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı açıkladı. Bakan Tekin, "Dersimiz Futbol Projesi"nin bilgilendirme toplantısında yeni eğitim ve öğretim müfredatına ilişkin yaptığı açıklamada, "Daha beceri ağırlıklı bir müfredat mantığı geliyor" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı da eğitim öğretimde yeni müfredatı açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süreyle görüş bildirilecek. Açıklamada, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin 10 yıllık uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıktığı belirtildi.

KADEMELİ OLARAK UYGULANACAK

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.