Bolu'da damat dehşeti

Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde bir ailenin damadı, eşiyle yaşadığı tartışma sonucunda eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Ardından olay yerinden kaçan şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bolu'da damat dehşeti
Yayınlanma:

Olay, gece saat 00.30 sularında Sağlık Mahallesi Songül Sokak'ta bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Serkan Zengin adlı şahıs, eşi Meltem Zengin (35) ile aralarındaki anlaşmazlık sebebiyle evde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Zengin, evde bulunan bir bıçakla eşi Meltem Zengin'i ve kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i (65) bıçakladı. Olayın ardından Zengin, kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kayınpeder Turgut Doğanyiğit olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Meltem Zengin ise ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne sevk edildi, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayda yaşamını yitiren iki kişinin ölümüne sebep olan damat, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.