Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e şiirli tepki: Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel'in önümüzdeki hafta bir araya geleceği açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden imalı bir mesaj paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e şiirli tepki: Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!
Yayınlanma:

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajında, ülkenin yaşadığı çeşitli sorunlara dikkat çekildi. Milyonlarca çocuğun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, gençlerin ülkelerinde deniz göremeden büyüdüğü, ailelerin geçim sıkıntısı içinde depresyona girdiği, emeklilerin ay sonunu getiremediği ve sığınmacı sorununun demografik yapımızı tehdit ettiği vurgulandı.

"SARAYLA MÜZAKERE DEĞİL MÜCADELE EDİLİR"

Mesajında, bu düzenin kurucusu olan "sarayla" müzakere edilemeyeceği, onunla mücadele edilmesi gerektiği ifade edildi. Kılıçdaroğlu, bu sözlerine Adnan Yücel'in bir şiirinden alıntı yaparak devam etti. Şiirde, sarayların ve saltanatların çökeceği, zulmün sona ereceği ve direnenlerin yarınlar için umut olacağına dair bir mesaj verildi.

Kılıçdaroğlu'nun mesajı, siyasi bir gönderme olarak kabul edildi ve mesaja kısa sürede olumlu ve olumsuz çok sayıda cevap verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.