Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin’den önemli açıklamalar: “Final için sadece 1 galibiyet kaldı"

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş'a karşı verdikleri mücadelenin üst düzeyde olduğunu belirtti ve tur için umutlu olduğunu açıkladı.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin’den önemli açıklamalar: “Final için sadece 1 galibiyet kaldı"
Yayınlanma:

Aytekin, yaptığı açıklamada özellikle ilk yarıda takımın performansından memnun olduklarını ve rövanş maçında İstanbul'da turu geçeceklerine inandıklarını dile getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında oyun üstünlüğünün tamamen kendilerinde olduğunu ifade eden Aytekin, avantajlı bir skorla rövanşa gitme şanslarını yakalayamadıklarını ancak hala finale yükselme umutlarının olduğunu vurguladı. Geçen sezon yarı finalde elendikleri Türkiye Kupası'nda bu sezon finalde olmayı hedeflediklerini belirten Aytekin, İstanbul'da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve final için sadece 1 galibiyet gerektiğini dile getirdi. Aytekin, taraftarlara da teşekkür ederek finalde onlara bir hediye vermek istediklerini ifade etti.

Aytekin ayrıca, maçta sakatlanan Olimpiu Morutan'ın durumu hakkında bilgi verdi. Sağ aşil tendonu kopan Morutan'ın yaklaşık olarak 7-8 ay sahalardan uzak kalacağını belirtti ve Morutan'ın takım için çok değerli bir oyuncu olduğunu ve en kısa sürede sağlığına kavuşacağına inandığını söyledi.

Son olarak, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçta galibiyet hedeflediklerini dile getiren Aytekin, ligdeki konumlarını iyileştirmek istediklerini ve alt sıralardan uzaklaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.