Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'den teknik direktör açıklaması: Yüzde 50 ihtimalle...

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yücel, derbi maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederken, yeni hoca arayışlarına ilişkin de bilgi verdi.

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'den teknik direktör açıklaması: Yüzde 50 ihtimalle...
Yayınlanma:

Hüseyin Yücel, Tivibu Spor'a yaptığı açıklamada, "Derbinin favorisi olmaz ama Fenerbahçe maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Yeni sezon için hoca arayışlarının sürdüğü Beşiktaş'ta Yücel, hoca konusunda da açıklamalarda bulundu. Yücel, "Önümüzdeki sene hedef kesinlikle şampiyonluk olacak. İnşallah kupayı aldıktan sonra hocayı netleştirip, transferleri tamamlayıp, ayrılacaklarla ayrılıp önümüze bakmayı düşünüyoruz. Hoca konusunda yerli yabancı hoca yüzde 50-50." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın yeni hocasının kim olacağı konusunda net bir karar verilmediği ancak yerli ve yabancı hoca adaylarının değerlendirildiği belirtildi.

Yücel ayrıca Beşiktaş Basketbol takımıyla ilgili olarak da konuştu ve gelecek sezon daha iyi bir Beşiktaş olacağını aktardı. Yücel, Bahçeşehir Koleji ile birleşme durumları olduğunu da yineledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.