ABB Beytepe'deki atıl alanı değerlendirdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sanata ve sanatçılara desteklerini sürdürerek Beytepe Mahallesi'nde bulunan atıl alanı yeniden değerlendirme kararı aldı. Kent Estetiği ve Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlıkları işbirliğiyle hayata geçirilen "SanAtölye" projesi, Başkentlilerin sanatsal yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için yeni bir mekân sunuyor.

ABB Beytepe'deki atıl alanı değerlendirdi!
Yayınlanma:

SanAtölye, Güzel Sanatlar Lisesi ve Güzel Sanatlar Fakülteleri giriş sınavlarına hazırlık eğitimleri ile birlikte resim, çini, keçe, ahşap boyama, deri işleme, karakalem ve ebru gibi çeşitli sanat dallarında atölye imkânları sunacak. Eğitim ve atölyelerden ücretsiz olarak faydalanabilecek olan vatandaşlar, SanAtölye'nin sosyal ve kültürel etkinliklerine de katılma imkânına sahip olacak.

AMAÇ, HER YAŞTAN VATANDAŞI SANAT ETRAFINDA BİR ARAYA GETİRMEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, atıl durumdaki taşınmazın kapsamlı bir şekilde yenilenerek sanatın merkezi haline getirildiğini vurguladı. Projenin amacı, her yaştan vatandaşı sanat etrafında bir araya getirerek sosyal etkileşimi artırmak ve sanatın kentin her kesimine yayılmasını sağlamak olarak belirlendi.

SanAtölye'nin açılışıyla ilgili konuşan yetkililer, Başkentlileri sanatla buluşturacakları için heyecan duyduklarını ifade etti. Sanatseverlerin atölyeye başvuru yapmak ve kayıt yaptırmak için atölyeye gelmeleri gerektiğini belirten yetkililer, tüm sanatseverleri SanAtölye'ye davet etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.