Altındağlılar Filistin'e desetklerini kermes ve mektuplarla sürdürdü

AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından Filistin'e destek için Hamamönü'nde kermes düzenlendi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de kermesi ziyaret ederek Filistin'e desteğini gösterdi.

Altındağlılar Filistin'e desetklerini kermes ve mektuplarla sürdürdü
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Üyeleri tarafından düzenlenen kermeste, Filistin'de yaşanan drama dikkat çekildi. Altındağ'a bağlı Hamamönü'nde gerçekleştirilen Filistin'e destek kermesinde İsrail tarafından katledilen Ayşenur Ezgi Eygi de anıldı.

img-20240913-104416.jpg

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik de kermesi ziyaret ederek destek verdi. Kadın kolları tarafından kermes alanına kurulan sandık ile Altındağ'dan Filistin'e mektup gönderildi.

altindag-kermes.jpg

Kermeste ev yapımı yiyecekler, giysiler ve yapılan sanat çalışmaları satıldı.

www-anadolugazete-com-tr-20240913-103858-0000.jpg

El emeklerinin sergilendiği kermese katılımın yoğun olduğu gözlemlendi.

www-anadolugazete-com-tr-20240913-112456-0000.jpg

İsrail zulmünden kaçarak Türkiye'ye gelen Filistinli ailelerin çocukları için kurulan oyun masasında keyifli vakit geçirmeleri sağlandı.

www-anadolugazete-com-tr-20240913-112416-0000.jpg

Etkinlikte konuşan Ak Parti Milletvekili Zeynep Yıldız, Filistin ile dayanışma mesajı vererek Türkiye olarak her zaman mazlum Filistin halkının yanında olacaklarını ifade etti.

img-20240913-120926.jpg

Yıldız, dünyanın gözü önünde yaşanan drama sessiz kalındığını ve Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk günden beri en yüksek tepkiyi verdiğini dile getirdi.

img-20240913-121515.jpg

Ak Parti Altındağ Kadın Kolları Başkanı Demet Akçadağ yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye, geçmişte olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, tarihsel ve kültürüne uygun bir biçimde, insan onurunu hayatın vazgeçilmez bir unsuru sayarak, insan haklarının yok sayıldığı her türlü zulmün karşısında olmuş, dünyanın neresinde olursa olsun tüm insanlık için zulme, haksızlığa ve hukuksuzluğa asla sessiz kalmamıştır." dedi.

Konuşmaların ardından Yıldız ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Gazze halkının özgürlüğü için güvercin uçurdu.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile sona erdi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.