Kahramankazan’da can dostlar unutulmadı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, ilçedeki öğrencilere kapılarını açtı.

Kahramankazan’da can dostlar unutulmadı
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki bu merkez, 500 köpek ve 200 kedi kapasiteli bir alan sunarak, öğrencilere eğitici bir ziyaret imkanı sağladı. Ziyaret eden miniklere, "Koruma Görevlisi" rozeti takdim edildi. Öğrenciler, öğretmenleri ve veterinerlerin eşliğinde, hayvanların bakım alanlarını gezerek can dostlarıyla keyifli zaman geçirdiler.

whatsapp-gorsel-2024-10-05-saat-10-14-14-d91342a6.jpg

"CAN DOSTLARIMIZ SAHİPSİZ DEĞİL"

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, sokak hayvanlarının güvenliğini sağlamak amacıyla rehabilitasyon merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Çırpanoğlu, ilçede yaşayan her canlıya karşı koruma ve yaşama sorumluluğunun olduğunu vurgulayarak, "Sokağa atılan hayvanlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmesi için burada gerekli destekleri sağlıyoruz. Öğrencilerimizle birlikte bu merkezi ziyaret ettik. Hayvanların haklarını korumak, sadece 4 Ekim’de değil, her gün önem taşıyor!" dedi.

whatsapp-gorsel-2024-10-05-saat-10-14-14-df49ba53.jpg

Sokak hayvanlarının barınma, kısırlaştırma, beslenme ve tedavi süreçlerinin uzman veterinerler tarafından yürütüldüğünü belirten Başkan Çırpanoğlu, hayvanların sahiplendirilmesinin de vatandaşların taleplerine göre gerçekleştirildiğini ifade etti.

"ONLARA SAHİP ÇIKALIM"

Bu anlamlı günde yapılan etkinlik, hayvanların yaşam haklarının korunmasına yönelik farkındalığın artmasına katkı sağladı. Başkan Çırpanoğlu, tüm vatandaşları merkezdeki can dostları ziyaret etmeye ve onlara sahip çıkmaya davet etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.