Altındağ'da 'Anneler Günü' kutlandı

Altındağ Belediyesi, bu yıl da anneleri unutmadı ve 12 Mayıs Anneler Günü'nü önemli bir etkinlikle kutladı. Altındağ'da düzenlenen program, Altındağ Belediyesi Şair Baki Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Altındağ'da 'Anneler Günü' kutlandı
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi 'Anneler Günü' için bir etkinlik düzenledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Anneler baş tacımızdır. Anne sevgisi her şeyin üstündedir. Annelerimizin kıymetini sadece Anneler Günü'nde değil, her gün bilmeliyiz. Şehit ve gazi anneleri ve eşleri başta olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

annelergunu2.jpg

Tiryaki, konuşmasının ardından anneler için şiirler okudu. Şair Sezai Karakoç ve Şair Mehmet Atilla Maraş'a ait şiirleri seslendiren Tiryaki, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiirini de okudu.

Programda, Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri tarafından yapılan "Anne" konulu eserlerin sergisi de büyük ilgi gördü. Piri Reis Gençlik Merkezi üyesi minik Akif Bellek ve Aydınlıkevler Gençlik Merkezi üyeleri, duygusal şiirleri seslendirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

annelergunu3.jpg

Programın sonunda, Tiryaki şehit annelerine, şehit evlatlarının hatırasını yaşatmak amacıyla dikilen fidanların sertifikalarını takdim etti. Ardından, Altındağ Belediyesi Koro Şefi Cengiz Taşkent ve koro ekibi tarafından hazırlanan "Yeşilçam Şarkıları" konseriyle etkinlik sona erdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.