Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği'nden resmi kuruluşu sonrası ilk ziyaret

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği ilk ziyaretini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün’e yaptı.

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği'nden resmi kuruluşu sonrası ilk ziyaret
Yayınlanma:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Çavuş öncülüğünde kurulan yedi kadın kooperatifinin oluşturduğu Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği ilk ziyaretini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün’e yaptı.

Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliği resmi kuruluş işlemlerinin son aşaması Ankara Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Kuruluş sonrası kurucu yönetim kurulu üyelerimiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün'ü ziyaret ederek üst birliğin kuruluş süreci ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Leman Yenigün ziyaret sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Anadolu Ahileri Kadın Girişimi Kooperatifi Birliği üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarı hikayelerini dinlemekten mutluluk duyuyoruz. Bakanlık olarak kooperatiflerimizin yanlarında olup desteklemeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Çavuş ise yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımızca açıklanan orta vadeli ekonomik planda kadın kooperatifleri; ‘Kadın kooperatifçiliğinin güçlendirilerek destekleyici hizmetlerin sunulması ile kadınlarda finansal okuryazarlığın geliştirilmesine yönelik çalışmalar sürdürülecektir’ Sayın Bakanım teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.