Ankara Akyurt'ta asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Akyurt Belediyesi, 2023 yılında da asfalt, kaldırım ve kilit parke taşı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Akyurt'ta asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
Yayınlanma:

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, yaptığı açıklamada, 2023 yılında Ankara'da yatırıma en büyük payı ayıran belediyelerden biri olduklarını belirtti. Mahallelerin ihtiyaçlarını belirlemek için muhtarlarla birçok toplantı yaptıklarını ve vatandaşların taleplerini dikkate aldıklarını ifade eden Ayık, son iki yılda bütçelerinin yarısından fazlasını yatırımlara ayırdıklarını ve önemli adımlar attıklarını söyledi.

akyurt-belediyesi.jpg

Akyurt Belediyesi'nin bu yıl içinde 6 bin 500 ton asfalt çalışması yapacağını belirten Ayık, geçtiğimiz yıl ilçe merkezindeki mahallelerin cadde ve sokaklarına 22 bin ton asfalt serdiklerini ve bu yıl da kalan noktalarda çalışmalarını tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Yıldırım ve Timurhan mahallelerinde eski asfaltın trimerle kazıma işlemine başladıklarını ve çalışmaları bizzat alanda takip ettiklerini belirten Ayık, bu çalışmanın Akyurt Belediyesi tarihindeki en önemli hizmetlerden biri olduğunu vurguladı. Kaldırım ve bordür çalışmalarının da bu yıl da devam edeceğini ve 12 bin metrekare alanda yapılacak çalışmanın ihalesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Ayık, sokakların çehresinin değiştiğini ve diğer mahallelerdeki yol çalışmalarını sathi kaplama ile çözüme kavuşturduklarını söyledi.

asfalt.jpg

Ayık, havaların asfalt atmaya uygun olduğu sürece çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, tüm çalışmaların Akyurtlular için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.