Ankara Altındağ'da yeniden açılan Altınköy esnafı da vatandaşı da memnun etti

Ankara Altındağ'da bulunan ve bir süredir tadilat nedeniyle kapalı olan Altınköy, altyapı ve üst yapı iyileştirmelerinin ardından yaklaşık 1 aydır ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Yenilenen Altınköy hem esnafı hem de vatandaşları memnun etti.

Ankara Altındağ'da yeniden açılan Altınköy esnafı da vatandaşı da memnun etti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

​​​​​Yeniden hizmete açılan Altınköy'de ziyaretçilere daha modern ve konforlu bir deneyim sunmak için pek çok yenilik yapıldı.

img-20240827-wa0042.jpg

Altyapı ve üst yapı iyileştirmeleri ile köyün sokakları yeniden düzenlendi, bazı alanlar restore edildi ve peyzaj düzenlemeleri yapılarak köyün doğal yapısına uygun bir şekilde güzelleştirildi.

img-20240827-wa0041.jpg

ESNAFTAN TAM NOT ALDI

Altınköy'ün yeniden açılışından sonra tekrar işlerinin başına geçen esnaf, yapılan iyileştirmelerden dolayı memnun olduğunu belirtti. Köydeki birçok esnaf, hem ziyaretçi sayısındaki artıştan hem de sunulan yeni olanaklardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

img-20240827-wa0040.jpg

Tadilat sürecinde zor günler geçirdiklerini ancak köyün şimdi çok daha güzel ve modern olduğunu belirten esnaf, ziyaretçi sayısında da gözle görülür bir artış olduğunu aktardı. Ziyaretçi sayısının artmasından memnun kalan esnaf, "Bu da işimize olumlu yansıyor." dedi.

img-20240827-wa0039.jpg

Yapılan çalışmaların köyün doğal dokusunu bozmadan gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyeti anlatan ziyaretçiler ise, "Altınköy'ün otantik yapısı korunarak modern bir dokunuş katılması, burayı bizler için daha cazip hale getirdi." diyerek duygularını ifade etti.

img-20240827-wa0043-001.jpg

BAŞKENT'TE KÖY HAYATINI DENEYİMLEYİN

Yeniden açılan Altınköy, hem Ankaralıların hem de şehir dışından gelen ziyaretçilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve kültürel mirası ile dikkat çeken köy, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlamaya hazır.

img-20240827-wa0045.jpg

Yetkililer, Altınköy'ün sadece bir köy olmadığını, aynı zamanda bir kültürel miras olduğunu vurgularken, tüm Ankaralıları ve ziyaretçileri bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet etti.

img-20240827-wa0044.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.