Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Bayramını çocukların çizdiği resimlerle kutladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Ankara metrosunu çocukların çizdiği resimlerle donattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Bayramını çocukların çizdiği resimlerle kutladı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı özel bir etkinlikle kutladı. Metro istasyonlarındaki tutacaklar, çocukların renkli resimleriyle süslendi. Bu özel kutlama, Ankara'nın her köşesinden gelen çocukların katılımıyla renklendi.

1.jpg

METROLAR ÇOCUKLARIN RENKLERİYLE ŞENLENDİ

23 Nisan coşkusunu Ankara metrosuna taşıyan etkinlik, çocukların ellerinden çıkan renkli resimlerle adeta bir sanat galerisine dönüştü. Her bir resimde, çocukların neşesi ve umudu yansıtılırken, ülkenin tarihine ve kültürüne dair önemli simgeler de yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocukların çizdiği resimlerin, metro istasyonlarını süsleyerek şehirdeki herkesi 23 Nisan coşkusuna ortak etti.

2.jpg

Ankara metrosundaki 23 Nisan kutlaması, şehrin her köşesinden gelen çocukların yaratıcılığı ve bayram sevincini yansıtırken, bir yandan da Ankara'nın sosyal ve kültürel hayatına renk kattı. Bu özel etkinlikle, çocuklar hem sanatla iç içe olmanın keyfini yaşadılar hem de bayramlarını coşkuyla kutlama fırsatı buldular.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.