Ankara Büyükşehir Belediyesi kaldırım "işgal" etti, vatandaş ise tepki gösteriyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Üniversiteler Mahallesi'nde bulunan Ankara Bilkent Şehir Hastanesine giden otobüslerin kalktığı Türkan Saylan Bulvarı üzerindeki kaldırım, ABB tarafından büfe yapılarak "işgal" edildi. Kaldırımın ortasına inşa edilen büfe, yaya geçişini tamamıyla kapatarak vatandaşları araç trafiği riski ile baş başa bırakıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaldırım "işgal" etti, vatandaş ise tepki gösteriyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: MURAT BÖLÜK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırıldığı iddia edilen büfe, Bilkent Şehir Hastanesine gidecek olan vatandaşların beklediği kaldırımın ortasına inşa edildi. Kaldırımı tamamıyla kapatan büfe, kaldırımdan yürümek isteyen vatandaşların yolunu kapattı. Büfenin yapılmasıyla kaldırımı kullanamayan vatandaşlar, akıcı trafiğin olduğu yolu kullanmak zorunda kalıyor.

Üst geçit asansörden inip otobüse binmek isteyen tekerlekli sandalye kullanan engelli bir vatandaşın kaldırımdan geçmesi ise imkansız hale geldi.

abbb.jpg

KALDIRIM İŞGAL EDİLDİ, YAYA GEÇİŞİ KAPANDI

Büfenin inşasında görev alan bir vatandaş, bölgede başka yer olmadığını belirterek adres olarak burasının belirlendiğini ifade etti. Yayaların kullanma hakkı olan kaldırımların büfe, elektrik direkleri, GSM operatörlerinin panoları ile işgal edilmesine tepki gösteren vatandaşlar "Başka yer bulamadılar mı kaldırımın ortasına büfe yaptılar! Kaldırım ile asfalt arasındaki yaklaşık 20 santimetrelik bir mesafeden vatandaş nasıl geçecek?" şeklinde tepki gösteriyor.

abb-3.jpg

Yakında hizmete açılacak olan kaldırım üzerindeki büfe için Ankara Büyükşehir Belediyesinden bir açıklama bekleniyor…

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.