Ankara'da alışveriş yapılacak en iyi 5 AVM!

Ankaralı alışveriş severler için derlediğimiz en kapsamlı 5 alışveriş merkezi içerisinde bulunan farklı alanları ve çeşitli mağazalarıyla sizleri bekliyor.

Ankara'da alışveriş yapılacak en iyi 5 AVM!
Yayınlanma:

Ankara'daki alışveriş merkezleri her türden mağazayı içinde barındırdığı için başkentlilere büyük bir kolaylık sağlıyor. Hem alışveriş yapıp hem de keyifli bir zaman geçirmek isteyen kişiler için araştırdığımız 5 alışveriş merkezi sizlere kolay alışveriş fırsatı sağlayacak.

  • ANKAMALL AVM

​​​​​​​Ankara'nın Yenimahalle semtinde yer alan Ankamall AVM, yakınında bulunan metro ve otobüs duraklarıyla otomobili olmayan kişilerin de kolayca ulaşabileceği bir alışveriş merkezi olarak ön plana çıkıyor. Ankamall AVM'de birçok farklı mağaza bulunması alışveriş yapacak olan kişiler için alternatif oluşturuyor.

  • ARMADA AVM

​​​​​​​Armada AVM, Ankara'nın merkezi Kızılay'a çok yakın bir konumda yer alıyor. Buraya dolmuş, otobüs ve metro ile ulaşım sağlanabiliyor. İçerisinde birçok alışveriş mekanı bulunan Armada'da farklı zamanlarda konser etkinliği de düzenleniyor.

x5-108629741137m.jpg​​​​​​​

  • NATA VEGA AVM

​​​​​​​Ankara Mamak'ta yer alan Nata Vega AVM'ye genel olarak özel araçla ulaşım sağlanıyor. Otobüsle de ulaşım sağlayabileceğiniz Nata Vega AVM, şehir merkezinden biraz uzak kalıyor. Çok farklı markaları bulabileceğiniz bu alışveriş merkezinde uygun fiyatlı ürün seçenekleri de yer alıyor.

natavvegaslider1.jpg​​​​​​​

  • KARUM İŞ VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ

​​​​​​​Ankara'nın en eski alışveriş mekanlarından biri olan Karum, yılların eskitemediği bir atmosfere sahip. Ünlü markalardan ziyade, genellikle özel gün kıyafetlerinin s​​​​​​​atıldığı butiklere ev sahipliği yapan Karum, Ankara'nın kalbi Tunalı'da ziyaretçilerini bekliyor.

777eb2ab-4745-45ef-bca2-7a057f479e37.jpg​​​​​​​

  • KENTPARK AVM

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Kentpark AVM, Ankaralılar tarafından çok seviliyor. Farklı birçok mağaza, kafe ve restorana da ev sahipliği yapan Kentpark AVM, keyifli bir alışveriş deneyimini sizlere sunuyor.

6a7ed7a8ff77f03315e194dd89507064.jpg
​​​​​​​

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.