Ankara'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada yeni gelişme!

Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Serhat Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı. Kazaya sebep olduğu iddia edilen sürücü Ö.A. (44) gözaltına alındı.

Ankara'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada yeni gelişme!
Yayınlanma:

Edinilen bilgilere göre, 06 FA 2276 plakalı aracı kullanan Ö.A., yolun karşısına geçmeye çalışan iş arkadaşları Ömer Güvenir (54) ve stajyer Zekeriya Baldemir'e (17) çarptı. Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

EŞİ SUÇU ÜSTLENMEYE ÇALIŞTI

Sağlık ekipleri, Güvenir’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Güvenir'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ailesi, cenazenin Şereflikoçhisar ilçesi Deliller köyünde defnedileceğini bildirdi.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Baldemir’in ise hastanede tedavisi sürüyor. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis, kazanın ardından yapılan incelemelerde sürücü Ö.A.’nın yüksek miktarda alkollü olduğunu tespit etti ve gözaltına aldı. Ö.A.’nın eşi T.A. (41) ise kazayı kendisinin yaptığını söyleyerek suçu üstlenmeye çalıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.