Ankara'da dondurma fuarı ne zaman başlıyor? Ankara'da dondurma fuarı nerede?

Ankara'da dondurma fuarı ne zaman başlıyor? Ankara'da dondurma fuarı nerede? Ankara'da dondurma fuarı hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Ankara'da dondurma fuarı ne zaman başlıyor?  Ankara'da dondurma fuarı nerede?
Yayınlanma:

Ankara'da dondurma fuarı ne zaman başlıyor? Ankara'da dondurma fuarı nerede? Gibi birçok soru arama motorlarında aratılıyor. Peki, Ankara'da dondurma fuarı ne zaman başlıyor?Ankara'da dondurma fuarı hakkında tüm merak edilenler haberimizde... İşte detaylar haberimizde...

ANKARA'DA DONDURMA FUARI NE ZAMAN?

Dondurma, tatlı, şekerleme ve pasta üreticileri ve profesyonellerini buluşturacak

Sweet Expo, 21-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara Altınpark'ta düzenlenecek.

Türkiye'nin en büyük dondurma, tatlı, şekerleme ve pasta fuarı olan Sweet Expo, bu yıl da kapılarını ziyaretçilerine açacak. Fuarda, dondurma, tatlı, şekerleme, pasta ve ekipmanları alanında faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalar ürünlerini sergileyecek.

Fuarda, dondurma, tatlı, şekerleme ve pasta sektörünün trendleri ve yenilikleri ziyaretçilerle buluşacak. Ayrıca, alanında uzman isimler tarafından düzenlenecek eğitimler ve seminerler de fuarın içeriğinde yer alacak.

Sweet Expo, dondurma, tatlı, şekerleme ve pasta sektörünün tüm paydaşları için önemli bir buluşma noktası olacak. Fuar, sektör temsilcilerinin bir araya gelerek iş birliği fırsatları yakalayacağı, yeni ürünler ve teknolojileri keşfedeceği bir platform olacak.

Ankaralılar, fuarı 10.00 - 20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.