Ankara'da ilçelerin 2019 seçim karnesi: Kızılcahamam

anadolugazete.com.tr ilçelerin 2019 seçim karnesini gün gün okurlarıyla paylaşacak. Dosyanın on dördüncü bölümünde Kızılcahamam ele alındı. Cumhur İttifakı'nın adayı olan Süleyman Acar, yüzde 60,28 oy ile Kızılcahamam Belediye Başkanı seçildi.

Ankara'da ilçelerin 2019 seçim karnesi: Kızılcahamam
Yayınlanma:

DOSYA HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

AK Parti ile MHP bu seçimde de ittifak çalışmaları yürütüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gerçekleştireceklerini toplantı sonrasında yerel seçim haritalarını paylaşacak.

Erdoğan ile Bahçeli, 31 Mart 2024 seçimleri için birçok görüşme gerçekleştirdi. Son olarak iki partinin kurmayları yerel seçim stratejisini tamamladıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve MHP Lideri Bahçeli'ye sunacak. İki lider, istişare sonrasında kararlarını açıklayacak.

Öte yandan MHP'nin Başkent'in çevre ilçelerinde aday çıkarma talebinde bulunduğu da biliniyor.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yüzde 60,28 oy ile Kızılcahamam Belediye Başkanı seçilen Süleyman Acar'ın bu seçimde de aday gösterilmesi bekleniyor. Kızılcahamam için hem AK Parti'den hem de MHP'den aday adayları mevcut. Eğer AK Parti, MHP'nin talebini kabul etmesi durumunda Kızılcahamam'da da MHP adayının desteklenmesi söz konusu olacak.

KIZILCAHAMAM'DA 2019 SEÇİMLERİ NASIL GEÇTİ?

AK Parti'nin adayı Süleyman Acar 14 bin 519 oy ile başkan seçilirken İYİ Parti adayı Coşkun Ünal 8 bin 928 oy, BBP adayı Adem İlhan 333 oy, Saadet Partisi adayı Sedat Barun 197 oy, BTP adayı İhsan Çetin 40 oy aldı.

kizilcahamam.png

2019 - BELEDİYE MECLİSİ SEÇİM SONUÇLARI

kizilcahamam-002.png

KIZILCAHAMAM'DA ACAR DÖNEMİ

Kızılcahamam'da Sıfır Atık Bahçesi, Sıfır Atık Çocuk Oyun Sokağı, Millet Bahçesi, ilkokul, jandarma karakolu, üstgeçit, helikopter pisti; park, bahçe gibi projeler hayata geçirildi.

Devam eden projeler arasında ise Mahkemeagacin Jeodar Çalışması, kavşak çalışmaları, Kirmir Çayı Dere Islahı, Karagöl Turizm Koridoru, Soğuksu Turizm Koridoru, Ragbi Sahası, spor salonu ve Vilayetlerevi yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.