Ankara'da ilk kez antika ürünler ve klasik otomobiller bir arada satışa sunuldu

Başkent Ankara, antika meraklılarını ve klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiren eşsiz bir müzayedeye ev sahipliği yaptı. Ankara'da ilk kez düzenlenen bu etkinlik, hem sosyal medya fenomenleri hem de başkentliler tarafından büyük ilgi gördü.

Ankara'da ilk kez antika ürünler ve klasik otomobiller bir arada satışa sunuldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Müzayede, sadece antika eşyalar ve klasik otomobillerle değil, aynı zamanda tarihi değeri yüksek objelerle de dikkat çekti. Etkinlikte Atatürk'ün Time Dergisi'ne kapak olduğu fotoğraf da açık artırmaya çıkarıldı. Bu tarihi ürünlerin yanı sıra, antika otomobillerin de müzayede kapsamında satılması Ankara’da bir ilk olarak kaydedildi.

adsiz-tasarim-53.png

BAŞKENTLİLERDEN YOĞUN İLGİ

Başkentliler, alıcılar ve sosyal medya fenomenleri etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğin, her iki haftada bir cumartesi günleri düzenlenmeye devam edileceği duyuruldu. Müzayedede binlerce antika ürün ve klasik otomobil açık artırmaya çıkarılarak, katılımcılara geniş bir ürün yelpazesi sunuldu.

"SADECE SATICIYLA ALICIYI BİR ARAYA GETİRİYORUZ"

Müzayedenin kurucularından Hakan Özkan, etkinliğin Ankara’da bir ilk olduğunu vurguladı. “Çok heyecanlıyız açıkçası. Ankara'da bu kadar büyük bir müzayede ilk defa yapılıyor. 1840'lardan başlayan antika ve klasik eşyaların satışı başladı,” diyen Özkan, etkinliğin kapsamına ilişkin şu bilgileri verdi: “Müzayedede binlerce ürün yer alıyor; mutfak eşyaları, porselen, fincan gibi kadınların ilgisini çeken objelerden süs eşyalarına kadar pek çok ürün açık artırmaya sunuluyor."

adsiz-tasarim-54.png

SATICI VE ALICILAR BİR ARAYA GELİYOR

Özkan, müzayedede 50 satıcının yer aldığını, toplamda 250-300 kişinin katılım sağladığını belirtti. Ankara’nın böyle bir etkinliğe ihtiyaç duyduğunu ifade eden Özkan, "Biz burada sadece satıcıyla alıcıyı bir araya getiriyoruz. Güzel bir salon oldu, herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.