Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda AltılıGanyan.com koşusu düzenlendi

Ankara 75. Yıl Hipodromu, AltılıGanyan.com sponsorluğunda düzenlenen ‘AltılıGanyan.com Koşusu’na ve medya buluşmasına ev sahipliği yaptı. Türkiye Jokey Kulübü ile iş birliği yapan AltılıGanyan.com, at yarışı dünyasına katkı sağlamaya devam ediyor.

Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda AltılıGanyan.com koşusu düzenlendi
Yayınlanma:

AltılıGanyan.com, 8 Eylül’de İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleşen İstanbul Yarış Festivali'ndeki yarışlara destek verdikten sonra, bu kez Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda düzenlenen yarışa sponsor oldu. Yarış severler tarafından büyük ilgi gören bu etkinlikte, jokey Ercan Çankaya ile piste çıkan ‘Mon Coeur’ isimli at birinciliği elde etti.

adsiz-tasarim-55.png

YARIŞ SEVERLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Ankara’daki bu yarış, hipodromu dolduran Ankaralı yarış severler tarafından ilgiyle izlendi. Gençlerden orta yaş grubuna kadar geniş bir kitlenin katıldığı etkinlik, büyük bir heyecan içinde geçti. AltılıGanyan.com, Türkiye’nin dört bir yanındaki hipodromlara yaptığı katkılarla yarış dünyasında daha fazla yer almayı hedefliyor.

ATÇILIĞA VE YETİŞTİRİCİLİĞE DESTEK

AltılıGanyan.com Genel Müdürü Enis Yazırlıoğlu, yarış severlerin keyifli zaman geçirdiğini ve at yarışlarının uzun yıllardır büyük ilgi gördüğünü belirtti. Yazırlıoğlu, “Sponsor olduğumuz yarışlarla, atçılık ve at yetiştiriciliğine katkı sağlıyoruz. Yarışlarda kazanan atlara verilen ikramiyeler, tamamen yetiştiriciye ve atların gelişimine gidiyor. Bu tür organizasyonlarımızı Türkiye genelinde farklı hipodromlarda gerçekleştirmeye devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

ANADOLU'DA DAHA FAZLA ETKİNLİK HEDEFİ

Yazırlıoğlu, AltılıGanyan.com’un Anadolu’da daha fazla etkinlik düzenlemeyi planladığını dile getirerek, ilerleyen dönemlerde daha fazla hipodromda organizasyonlar gerçekleştireceklerini belirtti. “Bugün ikincisini düzenliyoruz ama önümüzdeki süreçte çok daha farklı hipodromlarda üçüncü, dördüncü ve beşinci organizasyonlarımızı da yapmayı planlıyoruz,” diye ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.