Ankaralılar bu adreslerde 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ankara'nın simge yerlerinden 2. Meclis ve Anıtkabir'e akın eden vatandaşlar bayramı coşkuyla kutluyor.

Ankaralılar bu adreslerde 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
Yayınlanma:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ankara'nın birçok noktasında törenler düzenlendi. İkinci Meclis, Anıtkabir, TBMM gibi simge mekânlar önemli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Başkent Ankara'da iki gün önce başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Devlet erkanı sabahın ilk saatlerinde Anıtkabir ziyareti ile başlattığı resmi programı, Ulus'taki İkinci Meclis ile devam ettirdi.

tbmmmcocuk.jpg

VEKİL SIRALARI ÇOCUKLARA EMANET!

TBMM'de düzenlenen özel oturumda milletvekili sıralarına çocuklar oturarak temsili Genel Kurul toplantısı yaptı.

Bakanlar, valiler, kaymakamlar ve belediye başkanları koltuklarını miniklere bırakırken; geleceğin teminatı olan çocuklar da bugünün keyfini çıkarttı.

ytekin.jpg

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt genelinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın birçok ülkesinden gelen çocuklar, Ankara'daki etkinliklerde yer alarak çocuk bayramını kutlamanın heyecanını yaşadı.

anitkabir2.jpg

Kutlamaların yapıldığı Ankara'daki simge noktalar ise fotoğraf karelerine renkli görüntülerle yansıdı.

ikincimeclis.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.