Ankara'nın yeni atlı polisleri görücüye çıktı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, toplumsal olayların ve kalabalık etkinliklerin güvenliğine katkı sağlayan atlı polis birimine yeni personel ekledi.

Ankara'nın yeni atlı polisleri görücüye çıktı!
Yayınlanma:

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde, 18 Aralık 2023 ile 18 Nisan 2024 tarihleri arasında 6 farklı ilden 50 kursiyere 'Temel Binicilik Eğitimi' verildi.

Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç, Güvenlik Daire Başkanı Maksut Yüksek ve emniyet mensuplarının katılımıyla düzenlenen törende, zorlu 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 personele sertifikalarını takdim etti. Bu eğitim, at üzerinde güvenli bir şekilde hareket etme, kalabalık alanlarda kontrol sağlama ve olaylara müdahale etme gibi becerileri içeriyordu.

Yeni eğitim almış atlara sahip olmak, Ankara'nın çeşitli bölgelerindeki caddelerde, parklarda, gösteri faaliyetlerinde, mitinglerde ve spor karşılaşmalarında asayişin daha etkin bir şekilde sağlanmasına katkı sağlayacak. Atlı polisler, şehirdeki güvenlik sorunlarına hızlı ve esnek bir şekilde müdahale ederek vatandaşların güvenliğini sağlamak için aktif olarak görev yapacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.