ATO Başkanı Baran'dan 10 Kasım mesajı

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, yayınladığı bir mesajla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde andı.

ATO Başkanı Baran'dan 10 Kasım mesajı
Yayınlanma:

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında anmak adına bir konuşma yaptı.

ATO Başkanı Gürsel Baran, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan itibaren geçen 100 yılda dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girdiğini vurguladı. Baran, Türk milletinin, Atatürk'ün mirasına sahip çıkmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve milli mücadele sırasında vatanları için hayatlarını kaybeden tüm şehitlere minnetini sundu.

ATO Başkanı Baran yayınladığı mesajda, Atatürk'ün liderliğinde Türk milletinin zorluklarla mücadele ettiğini ve Cumhuriyet'in kuruluşuyla elde edilen zaferlerin ülkenin siyasi ve ekonomik gelişimini desteklediğini vurguladı. Atatürk'ün önderliğinde Türkiye'nin dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer aldığını ifade etti. Aynı zamanda, Ticaret Odası olarak Atatürk'ün istiklal mücadelesindeki kararlı ve azimli duruşunu iş dünyası için örnek aldıklarını belirtti. Cumhuriyet'e sahip çıkarak ülkenin bilimde, teknolojide, sanayide, ticarette ve ekonomide ileriye götürülmesi için aynı kararlılıkla çalıştıklarını dile getirdi. Baran, Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılında ekonomik bağımsızlığın önemini vurgulayarak ticaretin ve ihracatın geliştirilmesi için çaba harcayacaklarını ifade etti. Mesajını, Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle andıklarını belirterek noktaladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.