Başkent bayraklarla donatıldı | 23 Nisan büyük bir coşkuyla kutlanıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkent Ankara'da büyük bir coşkuyla kutlanırken; Başkent'in her cadde ve sokağı, park ve binaları da Türk bayraklarıyla donatıldı.

Başkent bayraklarla donatıldı | 23 Nisan büyük bir coşkuyla kutlanıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, Türk egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayram olarak her yıl tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

untitled-1-002.jpg

Başkent Ankara'da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla I. ve II. TBMM Binası ışıklandırıldı. Restorasyonu tamamlanan EGO Genel Müdürlüğünün yeni binasında ise dev Türk bayrağı sarkıtılırken Ankara Palas Müzesi ile Ankara Valiliği binalarına da Türk bayrağı asıldı.

untitled-1-001.jpg

Öte yandan 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve ilçe belediyeleri tarafından birçok konser, sergi, atölye, oyun alanı ve animasyon gösterileri düzenlenecek. Gençler ve çocuklar, renkli etkinliklerle dolu bir gün geçirecek. Ayrıca konserlerde Türk müziğinin sevilen isimleri, birbirinden güzel eserleri seslendirecek.

untitled-1-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.