Belediyeden düğün yapan çiftlere kuaför desteği

Yenimahalle Belediyesi, 15 yıldır evlenen çiftlerin kuaför masraflarını üstlenerek onlara maddi anlamda büyük bir destek sağlıyor.

Belediyeden düğün yapan çiftlere kuaför desteği
Yayınlanma:

Bu proje kapsamında, şimdiye kadar yaklaşık 10 bin gelin, en özel ve anlamlı günlerine Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çiftlerimizin en mutlu günlerine bir nebze katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

ybb-4222.jpg

Yenimahalle Belediyesi, düğün hediyesi olarak gelinlerin saç ve makyaj masraflarını karşılayarak çiftlere destek sağlıyor. İmaj Velon Bayan Kuaförü ile iş birliği içinde yürütülen bu hizmet sayesinde, gelinlerin saç ve makyajı profesyonel kuaförler tarafından özenle yapılıyor. Proje, düğün gününde gelinlerin güzelliğini daha da ön plana çıkarırken, yeni ev kurma sürecinde birçok masrafla uğraşan çiftler için de büyük bir rahatlama sağlıyor. Normalde 3 bin ile 8 bin TL arasında değişen bu hizmet, proje sayesinde tamamen ücretsiz sunuluyor.

ybb-4209.jpg

SADECE KUAFÖR DEĞİL GELİNLİK DESTEĞİ DE VERİLİYOR

15 yıldır devam eden proje ile yeni evlenen çiftleri kuaför masrafından kurtardıklarını belirten Yaşar, “Yalnızca kuaför hizmetimiz değil yaptığımız nikah ve düğün salonlarıyla piyasanın çok altında çiftlerimize hizmet veriyoruz. Ayrıca zaman zaman ihtiyaç sahiplerine Elele Birimimiz aracılığıyla gelinlik de temin ediyoruz. Yeni bir ev kurmak zor, hepimiz bu yollardan geçtik. Bu hizmetler, çiftlerimize belediyemizin çam sakızı, çoban armağanı bir hediyesi. Onların mutluluklarına bir nebze de olsa katkı sunabildiysek ne mutlu bize” dedi.

ybb-4185.jpg

Genç çift, bu hizmetin kendileri için büyük bir anlam taşıyan düğün hediyesi olduğunu belirterek Yaşar’a teşekkürlerini iletti.

ybb-4171.jpg

Kuaför Murat Uzunoğlu ise, böyle anlamlı bir projeye Yenimahalle Belediyesi ile birlikte katkı sağlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.