Berberler için işyeri sigortası yapılıyor

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, berber esnafının karşılaşabilecekleri çeşitli kazalara ve doğal afetlere karşı koruma sağlayan iş yeri sigortasını anlaşmalı bir sigorta firmasıyla yaptıklarını söyledi.

Berberler için işyeri sigortası yapılıyor
Yayınlanma:

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, odalarına kayıtlı berber esnafının iş yerlerini olası risklere karşı korumak amacıyla anlaşma yapılan sigorta firması aracılığıyla işyeri sigortası yaptırabileceklerini belirtti.

İŞ YERLERİ GÜVENCE ALTINA ALINACAK

Oda Başkanı Kara, sigorta firmasının temsilcisiyle gerçekleştirdikleri görüşmeye dair Oda genel merkezinde bir açıklama yaparak, iş yeri sigortası protokolünü uygun fiyat ve kapsamlı hizmetle oluşturduklarını belirtti. Yangın, sel, cam kırılması, tesisat arızası, elektronik cihaz kırılması ve hırsızlık gibi çeşitli teminat gruplarını içeren iş yeri sigortası kapsamında üyelerin iş yerlerini güvence altına alabileceklerini aktardı.

Kara, protokol kapsamında erkek berberi iş yeri sigortasının yıllık 680 TL olduğunu ve bu ücretin kredi kartına 9 taksit imkanıyla ödenebileceğini açıkladı. Ayrıca, iş yerlerinde olası risklerin maddi zararlara neden olabileceğini vurgulayarak, iş yeri sigortasının önemine dikkat çekti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.