Çankaya'da atıl durumda olan binada yangın çıktı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir metruk binada çıkan yangın, bölgede paniğe neden oldu. Cinnah Caddesi üzerinde, Atakule'nin karşısında konumlanan bu eski binada meydana gelen yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Çankaya'da atıl durumda olan binada yangın çıktı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Çankaya Cinnah Caddesi'nde terk edilmiş bir evde meydana gelen yangın, kısa sürede büyüyerek çevreye yayılmaya başladı. Olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, yangının çevredeki diğer binalara sıçraması önlendi.

''BİR ŞEKİLDE ÖNLEM ALINMASI GEREKİYOR''

Yangını fark edenlerden biri olan İbrahim Maviş, yan binadaki fotoğraf dükkânında olduğu sırada yangını gördüğünü belirtti.

Maviş, o anları şöyle anlattı: "Bir arkadaşım içeri geldi, yangın olduğunu dile getirdi. Dışarı çıktığımda alevler zaten had safhaya çıkmıştı. Tabii itfaiye de geldi. Burada yangın çıkmasının bir sebebi de grup şeklinde gelip içeride ne yaptıkları belli olmayan öğrenciler. Artık madde mi kullanıyorlar başka bir şey mi yapılıyor bilmiyoruz. Ellerinde belki sigara olup da atmış olabilirler, bu yüzden yangın çıkmış olabilir. Belki de hava sıcaklığından çıkmış olabilir fakat buna artık bir şekilde bir çözüm bulunması lazım. Çünkü Çankaya gibi Ankara’nın göbeğinde bir bölgede, böyle bir yerin atıl durumda olması bizler için de iyi değil, bir görüntü kirliliği. Bir şekilde önlem alınması gerekiyor."

Olayın ardından ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.