Ertuğrul Çetin'den ABB’ye yeni cevap: Kapımız açık, buyrun gelin...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Pursaklar’da katlı kavşak yapım işinin askıya alındığını duyurmuş ve sebebi olarak Ertuğrul Çetin’in itirazlarını göstermişti.

Ertuğrul Çetin'den ABB’ye yeni cevap: Kapımız açık, buyrun gelin...
Yayınlanma:

Başkent Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Pursaklar İlçesi Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin arasında birkaç gündür devam eden gerilim tırmanıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ABB’nin protokol yolunda başlattığı katlı kavşak yapımını eleştirerek protokol yolunda başlatılan çalışmanın gözden geçirilmesi konusunda ABB’ye çağrı yapmıştı.

ABB de sosyal medya hesabı üzerinden Katlı Kavşak yapım işinin Ertuğrul Çetin’in yoğun itirazları sebebiyle askıya alındığını açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından Ertuğrul Çetin’den ABB’ye cevap geldi. Açıklamaya cevaben, bu konuyla alakalı dört paylaşımımızda da bu yeni düzenlemeye uyum sağlanacağından bahsedildiği ancak pazar günü trafiğin tamamının Pursaklar’a verilmesi sebebiyle ilçede trafik yoğunluğunun yaşandığını dile getirdiğini aktaran Çetin, ABB’nin basın açıklamasını ‘Başlı başına bir fecaat’ olarak değerlendirdi.

Yoğun itiraz konusunda ABB tarafından kendisine iftira atıldığını ve Pazar günkü mağduriyeti ABB’nin de gördüğünü söyleyen Çetin, Büyükşehirle ortak çalışma konusunda da kapılarının 24 saat hizmet için açık olduğunu aktardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.