Etimesgut Belediyesi 'Can Dostlara Vefa' isimli karma resim sergisi düzenliyor

Etimesgut Belediyesi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde 'Can Dostlara Vefa' isimli karma resim sergisi düzenleyecek.

Etimesgut Belediyesi 'Can Dostlara Vefa' isimli karma resim sergisi düzenliyor
Yayınlanma:

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla, Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nda “Can Dostlara Vefa” isimli karma resim sergisi düzenleniyor. Saat 16:00'da başlayacak resim sergisinde, sanat ve hayvan sevgisi bir araya gelecek.

Sergi, sanatçı Serpil Erdoğan’ın açılış konuşması ve şiir dinletisiyle başlayacak. Ardından Sabit Sümer’in mini flamenko dans gösterisiyle sanatseverlere keyifli anlar yaşatılacak. Etkinliğin önemli bir detayı ise, Ankara’nın başkent oluşuna ve Atatürk’ün sanata verdiği öneme atıfta bulunularak hazırlanan Atatürk Köşesi olacak.

Ayda Sezgingil Doğan’ın önderliğinde organize edilen bu sergi, 46 sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak. Heykeltraşlar, seramik sanatçıları ve ressamların da aralarında bulunduğu geniş bir katılımla düzenlenecek olan sergi, hayvan dostlarımız için farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Ayrıca sergi süresince satılan eserlerden elde edilen gelirler, hayvanlara yardım amacıyla kullanılacak.

can-dostlarina-vefa.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.