Etimesgut tesislerinde 'milli değerler' vurgusu!

Etimesgut Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan birçok tesis isimleriyle dikkat çekiyor. Milli değerler ve Atatürk vurgusunu içeren isimler belediye tarafından özenle seçiliyor.

Etimesgut tesislerinde 'milli değerler' vurgusu!
Yayınlanma:

Etimesgut Belediyesi, Atatürk Ormanı, Atatürk Müzesi, Atatürk Emekliler Konağı, 10 Kasım Ormanı, gibi ilçeye kazandırılan alanlarla milli değerlerimizi vurgulamaya devam ediyor.

GELECEK KUŞAKLAR MİLLİ DEĞERLERİ TANIYACAK

Halka hizmet veren 100. Yıl Cumhuriyet, Cumhuriyet, Hilal, Göktürk, Korkut Ata, Ahi Elvan, Alparslan Türkeş, Devlet Bahçeli, Ziya Gökalp, Bilge Kağan, İl Bilge Hatun, Halide Edip Adıvar, Kürşat adlı tesisler milli değerlerin belirtildiği isimleriyle gelecek kuşaklara aktarılıyor.

Şehit isimlerinin verildiği Etimesgut Belediyesine ait parklarda da vatana hizmette bulunmuş kişilerin hatıraları yaşatılıyor. 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde hayatını kaybedenlerin unutulmaması için oluşturulan 17 Şubat Ormanı da gelecek nesillere aktarılan önemli alanlardan.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de inşası yapılan tesislere büyük bir özen gösterdiklerini vurgulayarak, tesislere verilen isimlerin de büyük bir hassasiyetle seçildiğini ifade etti. Demirel, Birlik ve beraberlik mesajı verme amacı taşıyan tesis isimlerinin gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini dile getirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.