Gazzeli çocuklar Pursaklar'da

Pursaklar Belediyesi, İsrail’in saldırılarında yaralanarak Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Türkiye'ye getirilerek 4 aydır Ankara’da tedavi gören Gazzeli çocuklar için Endemik Vadi’de program düzenledi.

Gazzeli çocuklar Pursaklar'da
Yayınlanma:
Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi, İsrail’in hunharca saldırılarında yaralanarak gazi olan ve Türkiye’ye getirilerek 4 aydır Ankara’da tedavi gören Gazzeli çocukları için Endemik Vadi’de program düzenledi.

2-1.jpg

Çocukların yüzlerinde hafifte olsa tebessüm oluşturmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Endemik Vadi’de Başkan Ertuğrul Çetin, Gazzelilerle tek tek yakından ilgilenerek çocuklara hediye verdi.

5.jpg

Her konuda Gazzelilere yardımcı olmak adına tüm imkânlarını seferber ettiklerini ifade eden Çetin, Gazze’de büyük bir insanlık trajedisinin yaşandığını söyledi.

6.jpg

Çocukların büyük bir yıkımın içinden kurtularak, Türkiye'ye sığındığını dile getiren Çetin, şöyle konuştu:

"Biz de yaşadıkları acıları bir nebze olsun unutturmak, kendilerini mutlu etmek ve biraz rahat ettirmek adına kardeşlerimizi, Endemik Vadi'mizde ağırladık. Onların yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Bu büyük katliamın ve soykırımın bir an önce son bulmasını ümit ediyor, Gazzeli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’’

3-1.jpg

Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen programda 3 aşçı tarafından, Gazzeli çocukların kendi damak tatlarına ve kültürlerine uygun yemekler hazırlanırken, çocuklar için gün boyu Endemik Vadi’de keyifli dakikalar geçirdi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.