Gençlik Parkı 23 Nisan’da doldu taştı: Miniklerin yüzü gülüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Gençlik Parkı’nda düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ büyük rağbet gördü. Başkentliler hem etkinliklerde hem de park alanlarında yoğunluk oluşturdu.

Gençlik Parkı 23 Nisan’da doldu taştı: Miniklerin yüzü gülüyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Parkı’nda çocuk ve gençlere yönelik birçok etkinlik alanı oluşturdu.

g3.jpg

‘Çocuk Şenliği’ doğrultusunda atölye, animasyon ve çeşitli gösteriler çocuklarla buluşturuldu. Etkinliklerde kendi günleri 23 Nisan'da doyasıya eğlenen çocuklar bu organizasyona büyük ilgi gösterdi.

Birçok oyuncağın, sevimli hayvan dostların ve yeşil alanın olduğu organizasyon, çocuklarıyla beraber alana gelen yetişkinleri de eski günlerine götürdü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yıllardır olduğu gibi yine Ankara'da yüzleri güldürdü.

g2.jpg

BAŞKENT’İN BEYAZLARI ÇOCUKLARA TANITILDI

Park alanına ayrıca Ankara Keçisi, Ankara Kedisi ve Ankara tavşanı da getirildi. Vatandaşlar, Ankara’nın 3 beyazına büyük ilgi gösterdi.

Yine, etkinlikler doğrultusunda farklı oyun alanları da oluşturuldu. Gençlik Parkı hem etkinlikleriyle hem de park alanıyla doldu taştı.

23 Nisan, Çocuk Şenliği’nin ardından Edis konseri ile tamamlanacak.

g.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.