İntihar ve taksiciye darp girişimi, bıçaklı saldırılar: Çankaya, Etimesgut, Mamak ve Keçiören'de olaylar ardı ardına geldi

Ankara'da gece boyunca birçok ilçede şiddet olayları yaşandı. Çankaya, Keçiören, Etimesgut ve Mamak'ta yaşanan asayiş olaylarında yaralanmalar meydana geldi.

İntihar ve taksiciye darp girişimi, bıçaklı saldırılar: Çankaya, Etimesgut, Mamak ve Keçiören'de olaylar ardı ardına geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÇANKAYA'DA BİR MEKANDA AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ YARALANDI

Çankaya ilçesinde, Maltepe GMK Bulvarı'nda silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Saat 23:00 sıralarında Maltepe Mahallesi'nde bulunan özel işletmede aynı aileden üç kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. İlk belirlemelere göre, kavgada iki kişi bıçakla, bir kişi ise silahla yaralandı.

ETİMESGUT'TA SOKAK ORTASINDA KAVGA

Etimesgut'un Piyade Mahallesi'nde de sokak ortasında bir kavga meydana geldi. Kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlar başarılı olamayınca, kavga bıçaklı saldırıya dönüştü ve bir kişi yaralandı. Olayın ardından sokakta yoğun küfür ve bağrışmalar duyuldu.

MAMAK'TA İNTİHAR TEŞEBBÜSÜ

Mamak'ta, Cengizhan Mahallesi 859. Sokak'ta bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu bildirildi. İddiaya göre olayın ardından üçüncü kattan atlayan ve hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

ke.jpg

KEÇİÖREN'DE TAKSİCİYE GASP GİRİŞİMİ

Keçiören'de ise bir taksiciye gasp ve darp girişiminde bulunulduğu iddia edildi. Yükseltepe’de yaşanan olayda, bir vatandaşın taksiciye bıçaklı saldırıda bulunduğu öğrenildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, taksicilerin de olay yerine gelerek arkadaşlarını korumaya çalıştığı bildirildi. Olayda yaralanan olup olmadığı ise henüz netlik kazanmadı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.